Fri3d Camp 18-20 augustus 2018

Tijdens Fri3d Camp

Alle praktische info die je nodig hebt tijdens Fri3d Camp

Deze pagina wordt voortdurend up to date gehouden. Zit je zelf met een vraag die je hier niet terugvindt? Mail naar info@fri3d.be of stel ze op Twitter, Facebook of in het #fri3dcamp IRC kanaal op Freenode.

Kaart van het terrein
Kaart van het terrein. Je kan op uMap zelf in detail checken hoe we het terrein inplannen.

Programma

Het officiële Fri3d Camp programma vind je op program.fri3d.be. Neem zeker ook de tijd om het terrein te verkennen en ad-hoc activiteiten te ontdekken!

Koelkasten

Er zijn koelkasten beschikbaar waar je je bederfbare etenswaren in kan opslaan. Maar drank, want dan staan ze te snel vol.

Last-minute nieuws

Mededelingen en last-minute info vind je op Twitter (volg @fri3dcamp) op IRC (#fri3dcamp op Freenode) en in de 'Fri3d Camp deelnemers' groep op Facebook. Via deze kanalen kan je ook in contact komen met andere deelnemers.

Brood

Je kan tot 17u aan de infodesk brood bestellen voor de volgende dag. Alle andere info ivm. maaltijden vind je op de catering pagina

Foto policy

Vraag het eerst, vooraleer je van iemand een foto neemt, zeker wanneer je die foto deelt via sociale media. Gedraag je volgens de gedragscode.

Er loopt een officiële Fri3d Camp fotograaf rond op het terrein. De foto’s die hij neemt, worden gebruikt om in de toekomst rond Fri3d Camp te communiceren. De enige andere plek waar ze gepubliceerd worden is het portfolio van de fotograaf. De fotograaf is duidelijk herkenbaar en houdt zich aan de foto policy.

Zeker doen

Een vraag voor de organisatie?

Je kan met al je vragen terecht bij de infodesk, of bij een orga-lid. Je herkent orga-leden aan hun witte labojas met Fri3d logo.

Je vrijwilligersshift

Zorg dat je vijf à tien minuten op voorhand op de locatie van je shift bent. Weet je niet waar je precies moet zijn? Check het bij de infodesk. Elke Fri3d Camp deelnemer maakt mee het kamp, ook buiten je vrijwilligersshift. Ruim afval op, help anderen en steek een handje toe waar nodig. Be excellent to each other! Heb je zin om wat langer te blijven en mee de afbraak te doen? Laat het weten bij de infodesk!

Jouw workshop of activiteit

Organiseer je zelf een presentatie, workshop of iets anders? Check de info voor contributors.

Nog een extra activiteit organiseren? Ad-hoc activiteiten zijn meer dan welkom! Kondig ze aan op de valven bij de infodesk en/of aan het hoofdgebouw.

Je vertrek

Maandag om 15u sluiten we het kamp af. Daarna kunnen alle tenten rustig opgeruimd worden en kan je vertrekken. Als je nog een dag blijft om op te ruimen, vinden we dat geweldig, en trakteren we op pizza! (Loop even langs bij de infodesk om te laten weten dat je wil helpen met de afbraak).