Fri3d Camp 18-20 augustus 2018

Info voor contributors

Waar kan ik terecht met vragen over mijn activiteit?

Tijdens Fri3d Camp kan je uiteraard terecht aan de infodesk. Op voorhand neem je best contact op met content@fri3d.be.

Er zijn dingen die deelnemers kunnen/moeten meebrengen. Hoe wordt dit geregeld?

In aanloop naar kamp volgen een aantal mailings met informatie over het programma. Hier gaan we ook de workshops waar mensen dingen voor kunnen/moeten meebrengen in de schijnwerper zetten. Het komt ook mee op de website bij de beschrijving in het programma.

Moeten deelnemers (op voorhand) inschrijven?

Neen. Elke workshop-host mag zelf aangeven hoeveel deelnemers er kunnen deelnemen, in totaal of op een gegeven ogenblik. Aan het begin van elke workshop zal er iemand van de organisatie de start mee in goede banen leiden op dit vlak. We willen de deelnemers steeds volledige vrijheid geven en willen vermijden dat ze zich gebonden voelen aan hun inschrijving en/of dat er vrije plaatsten zouden blijven indien deelnemers langer bij een vorige workshop blijven of een andere willen volgen.

Mag ik naast mijn workshop ook flyers verspreiden voor mijn activiteiten buiten Fri3d Camp?

Neen, in principe is dit niet de bedoeling. Commerciële boodschappen van activiteiten-hosts, zoals flyers voor beroepsdoeleinden, proberen we te vermijden. We denken dat jullie met jullie presentatie en/of workshop al reclame op zich genoeg kan maken. Het mag niet de bedoeling zijn om ze op zich te verspreiden. Maar als je in een gesprek met een geïnteresseerde er hen een geeft ter aanvulling, zien we weinig problemen.