Fri3d Camp 18-20 augustus 2018

Be Excellent to each other!

‘Be excellent to each other’ is het Fri3d Camp motto. Maar wat houdt dat precies in? Wat zijn de do’s en don’ts van Fri3d Camp?

Deze gedragscode geldt voor iedereen; alle andere deelnemers aan Fri3d Camp, organisatoren van workshops, sprekers en leden van het orga-team. Ze dient niet om mensen op de vingers te kunnen tikken, maar om ervoor te zorgen dat Fri3d Camp voor alle deelnemers een aangename ervaring is.

Veelgestelde vragen over Fri3d Camp vind je in de FAQ, en al wat je nodig hebt om je voor te bereiden staat in onze checklist.

Ga voor lage impact 🌱

Wees verantwoordelijk 👨‍👩‍👧‍👦

Wees respectvol 🙌

Wees behulpzaam 👏

Wat gebeurt er als je deze gedragsregels niet volgt?

Het orga-team is streng voor gedrag en mild voor mensen. Iemand uitsluiten van het kamp is enkel een allerlaatste redmiddel. In eerste instantie zal het orga-team altijd proberen sensibiliseren, situaties te ontmijnen, mensen herinneren aan de gedragsregels, etc. om zo het gedrag te veranderen. Er is een neutrale bemiddelaar uitgenodigd, om conflicten en wrijvingen op te lossen en de cohesie op kamp te bevorderen.

Maar bij herhaalde of bijzonder ernstige inbreuken die overdreven hinderlijk zijn voor andere deelnemers, kan het gebeuren dat iemand verwijderd wordt van het terrein en de toegang ontzegd wordt, zonder vergoeding voor tickets of andere gemaakte kosten.