Fri3d Camp 18-20 augustus 2018

Locatie en bereikbaarheid

Het adres van het terrein

Polderstraat
3051 St.-Joris-Weert

Coördinaten

50.800109, 4.658238Coördinaten van het kruispunt Oude Nethensebaan - Polderstraat (toegangsweg De Kluis): 50.800109, 4.658238

Met de trein

Het station van Sint-Joris-Weert ligt op anderhalve kilometer van het terrein, wie met weinig bagage komt, geraakt dus zo probleemloos op Fri3d Camp.

Met de auto

Met de eigen wagen is het terrein ook prima bereikbaar, en we voorzien voldoende parkeerplaatsen. Maar de toegangsweg is vrij smal en we willen ook overbodige drukte vermijden. Daarom vragen we om waar mogelijk een auto te delen, en zullen we tijdens Fri3d Camp ook onnodig autoverkeer op het kampterrein weren, omwille van de sfeer maar zeker ook de veiligheid.

De Kluis

De Kluis is een groot terrein, waar in de zomer vaak veel jeugdbewegingen tegelijk op kamp komen. Van 18 tot en met 20 augustus is het hele terrein voorbehouden voor Fri3d Camp. Er is vast sanitair (warme douches!) op het terrein, voldoende open plek om je tent, camper, caravan of gekaapte UFO op te stellen, en veel bomen om schaduw onder te zoeken of licht aan te hangen.

plan van het terreinfullscreen Volledig scherm

Deze kaart is in actieve ontwikkeling. Je kan op uMap zelf in detail checken hoe we het terrein inplannen.

Foto's van een verkennend bezoek

Om bomen te redden, worden de foto's uit de slideshows niet afgedrukt.

Waarom kozen we voor deze locatie?

Mailinglist

Blijf op de hoogte over Fri3d Camp.